Garantija 2 gadi visām precēm *

Bezmaksas piegāde pirkumiem no 80EUR

Preču atgriešana 14 dienu laikā

DERMOXEN ANTI-AGING intīmās zonas serums pret novecošanos, 30 ml

10.90

MITRINOŠS UN ELASTICITĀTI VEICINOŠS. Ar HYALUXEN kompleksu (hialuronskābe, E vitamīns, postbiotiķis).

Inovatīvs līdzeklis, kas paredzēts ārējo dzimumorgānu dziļai mitrināšanai, piešķirot tiem tonusu un elastību, imitējot dabisko intīmo lubrikāciju. Ar HYALUXEN kompleksu, kas balstīts uz hialuronskābi un ektoīnu, kopā ar bisabololu un Āzijas centīlijas augu ekstraktu, kompleksam piemīt pret novecošanās un nomierinoša iedarbība, lai cīnītos pret vulvas sausuma un atrofijas simptomiem. Sastāvā ietilpst pienskābe un pantenols, lai atvieglotu un aizsargātu ārējo intīmo zonu no tādām neērtībām kā dedzināšana un kontakta kairinājums. Ieteicams lietot arī dzimumakta laikā un starpenes masāžai. Serums ir uz ūdens bāzes. Neatstāj pēdas, nav taukains un neatstāj traipus. Nesatur konservantus.

Lietošanas norādījumi: uzklājiet uz ārējās intīmās zonas pēc ikdienas mazgāšanās. Uzklājiet vairākas reizes dienā pēc nepieciešamības.

DERMATOLOĢISKI UN GINEKOLOĢISKI TESTĒTS – pH4 Ieteicams līdz: / partijas numurs: skatīt uz iepakojuma

Ražotājs: EKUBERG Pharma, Itālija

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Bisabolol, Centella Asiatica Extract, Ectoin, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Maltodextrin, Caprylhydroxamic Acid, Parfum, Dimethyl Phenethyl Butyrate, Trimethylbenzenepropanol, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Phenethyl Alcohol, Silica.

Atsauksmes

Nav ne vienas atsauksmes

Atstājiet atsauksmi “DERMOXEN ANTI-AGING intīmās zonas serums pret novecošanos, 30 ml”